Εδώ Αθήνα. Επειδή έχει πέσει λίγο η όρεξη μου για βαθιές αναζητήσεις και επειδή ζώ σε μια πόλη η οποία ενίοτε μας τιμά με την ομορφιά της θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον αγαπημένο μου φούρναρη, μπακάλη και ΑΤΜ γιατί φυσικά πιστεύω ακόμα στον ανορθόδοξο τρόπο εμπορευματοποίησης!

Αγαπημένο σημείο λοιπόν εν πολλάκις για ανεφοδιασμό κυριακάτικων και όχι μόνον εφημερίδων αποτελεί το «κινητό» κέντρο τύπου που βρίσκεται ακριβώς έξω από τα Costa Boda δίπλα στον κινηματογράφο Αττικών/Απόλλωνα. Ο εφημεριδοπώλης είναι ένα συμπαθητικό παιδί με ξανθά κοντά μαλλιά (είναι στανταρ κάγκουρας, φοβάμαι, αλλά δυστυχώς ο έρωτας είναι τυφλός) και αρκετά μυώδης καθότι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια, δεν θα σε κοιτάξει λοξά, δεν θα σε ρωτήσει αν το τρίβεις το πιπέρι αλλά οκ…σου φτιάχνει λίγο τη μέρα ως φυσιογνωμία, σκέφτεσαι τίποτα kinky και συνεχίζεις παρακάτω (έχουμε και δουλειές!).

Θα συνεχίσω αυτήν την politically incorrect λίστα με τις ανάγκες δανειοληψίας/καρτών και λοιπών συναλλαγών με τα τραπεζικά συστήματα. Ένα μελαχρινό αγόρι σας περιμένει στη Eurobank μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Ελευθερίου Βενιζέλου, δεν είναι στο ταμείο, μήτε στο γκισέ, είναι στις κάρτες τις πολλές που είναι ακριβές! Δεν κοπανάει τα μάρμαρα μείτε βροντοχτυπά τις χάντρες αλλά κρατάει στα χέρια του ποσά που αν τα χάσει θα κλάψουν μάνες!

Πολλοί studs πελάτες, fashion icons, φωτογράφοι και λοιποί κυκλοφορούν στο υποκατάστημα των Starbucks του Κολωνακίου επί της Πατριάρχου Ιωακείμ, ειδικά Κυριακές πρωί γίνετε το αδιαχώρητο, ενδέχεται τα αγόρια στο ταμείο να είναι δικά μας! Δεν ξέρω αν κερνάνε φρέντο για αυτό αλλά είναι ευχάριστο σαν μέρος, στον πίσω χώρο μπορείτε να φιληθείτε με τον σύντροφο σας εάν εφόσον είναι άδειο… αν δεν έχετε θέμα φιληθείτε παντού, δεν θα διαφωνήσω στο να μην γίνουμε Βερολίνο, με μεγάλη μου χαρά θα βάλω τα λατεξ μου και θα βγω!

Bar4 [επί Κολοκοτρώνη] ένας πόνος που δεν θα ξεχάσεις! Διότι εκεί κυκλοφορούν τα πιο όμορφα τυπάκια, ενίοτε καλλιτέχνες εκκολαπτόμενοι και μη που έχουν βγει για ένα χαλαρό καφέ! Θα επιμείνω σε αυτό το σημείο πως το bar Pop επί οδός Κλιτίου επιμένει να έχει τους πιο γλυκούς bear acting bartenders που με κλειστά τα μάτια δέχεσαι να σου φτιάξουν ότι cocktail θέλουν! Για πιο straight looking θα ανεβείς λίγο πιο πάνω, κάτι βήματα καθότι το Σάββατο στη λαοθάλασσα μπερδεύονται και γίνονται μαλλιά κουβάρια  οι θαμώνες και των δύο μαγαζιών, κάποιοι το στενό του Κλιτίου το έχουν ονομάσει ως η νέα «Τριπτόλεμου».

Τέλος, δεν έπιασα την Καρύτση στο στόμα μου. Υπάρχει ένας σερβιτόρος της κολάσεως στο γωνιακό μαγαζί (συγχωρέστε με δεν το έχω με τα ονόματα, ντροπή μου ναι το ξέρω, αλλά αν δεις τον τύπο θα με πιάσεις!) , όταν λέμε γωνία εννοούμε που δεν βγαίνεις από πουθενά είναι ακριβώς πίσω από την μικρή εκκλησία!

Όλα αυτά φυσικά στα λέω για να βγεις λίγο από τη σάουνα που έχεις πήξει και γιατί καλό και το Γκάζι αλλά δεν είναι κάθε μέρα για Sodade! Τα αγόρια και οι τοποθεσίες φυσικά είναι υπαρχτά δεν ξέρω όμως κατά πόσον τρίβουν κάτι, απλά ωραίες και οι τσόντες στο ιντερνετ αλλά που και που θες να δεις μια όμορφη φατσούλα!

[κλισεδιάρικο το κειμενάκι το ξέρω, σήμερα δούλευα σε άλλο ύφος]