Ο άνθρωπος είναι ένα ον μέσα στο άπειρο σύμπαν, είναι πολύ σημαντικό να βρει ανθρώπους που θα φτιάξουν το δικό του σύμπαν ,φίλους και «φίλους».

Το ον αυτό από τη στιγμή που γεννιέται μέχρι τη στιγμή που πεθαίνει αποκωδικοποιεί τον εαυτό του, μερικές φορές θα βρεθεί προ εκπλήξεως άλλες προς αναζήτηση και άλλες θα τον οδηγήσουν σε ηρεμία.

Το ον αυτό δεν είναι αναγκασμένο να φέρει στο κόσμο απογόνους δηλαδή άλλους ανθρώπους που θα κάνουν τον ίδιο χρόνο για να καταλάβουν τι θέλουν.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων πάνω στη γη δεν γνωρίζουν τι θέλουν, προσποιούνται ή βαριούνται.

Κάθε χρόνο κοντά στην πρωτοχρονιά δεν είναι ανάγκη να κάνει κανένας απολογισμό, καλυτερα σε κάποια άλλη στιγμη που τα πράγματα να ζυγίζουν προς το μέρος τους.

Οποιαδήποτε προσπάθεια επεξήγησης ή μαντέματος του μέλλοντος τις περισσότερες φορές είναι άσκοπη και γίνετε για πλάκα, τα αστέρια απλά είναι άλλοι αυτοφωτιζόμενοι πλανήτες (βλ. ήλιος).

Αν πάρουμε ως παράδειγμα τον κόσμο και όλα αυτά που έχουν συμβεί σε αυτόν η πορεία του ανθρώπου χαρακτηρίζετε από αλλαγές και εξελίξεις για αυτό καλό είναι να μην θεωρούμε τίποτα σταθερό και να δεχόμαστε οποιαδήποτε νέα αλλαγή του εαυτού μας με θετικό χαρακτήρα, η προσωπικότητα μας διαμορφώνετε είτε είμαστε 18-20-30-40-50-60-70-80….

Λοιπόν αυτά αποκόμισα από διάφορες συζητήσεις με φίλους όσοι θέλουν ας τις δεκτούν, σε όλους εύχομαι τις καλύτερες ευχές και καλή πρωτοχρονιά.